Vi utför alla slags sko- och stövelreperationer. Allt ifrån enklare syarbeten, hälfoder, kantband, klackning, tunngummi sulning, halvsulning, randsyr mm till större helsulningar och eller större helrenoveringar av skor eller stövlar. Vi fäller även in tåjärn i
lädersulor och för detta har vi egenimporterade tåjärn av högsta kvalité. Vi har alltid som mål att vara stolta och mycket nöjda
med våra reperationer, då de utförs av en auktoriserad skomakarmästare.

 

Vi har en ständig utveckling av material och försöker hela tiden hålla oss uppdaterade med det senaste och bästa reperationsmaterial. (Vibram gummi, Topy gummi, Muslet gummi, Romba gummi och J.R ekgarvat sulläder)

 

Idag finns det en massa plast skor och vi gör allt för att även dessa skall kunna lagas, men ibland måste vi backa, då vissa av alla dessa helgjutna, mjuka, sköna och framför allt plastskor inte går att laga eller att för att laga, måste det användas special lim, som både är väldigt dyra, men framför allt, oerhört hälsovådliga. Vi har idag 4-5 olika lim till olika material och vi klarar att laga väldigt mycket med dessa, men ibland måste Vi backa och vänligen avböja. Tänk på att plastskor bör slängas, när dom väl slängs, i rätt återvinnings kärl, fråga gärna där ni köpt dem.

 

Vi sysslar även med sadelmakeri och det innebär att Vi även lagar skinnväskor, skinn jackor, läderbälte och vissa ridsportsartiklar. Vi har även viss form av läder-och skinn beställningsjobb.

 

Kom in, fråga och undra, så skall vi se om vi inte kan hitta en lösning.

 

"utför Alltid Ditt jobb, som du själv skulle vilja ha det utfört!

Öppettider: Måndag - fredag 12-18 | 046-14 39 03 | Email

 

© 2020 Olles Skomakeri & Son